Céginformáció

MACHER, az Innovatív Beszállító

Székház_2

Valóra váltjuk elképzeléseit: információ-, jel-, adatátviteli és mechatronikai rendszerek fejlesztése, gyártása

Megrendelőink számára innovatív, jövőbe mutató megoldásokat dolgozunk ki és valósítunk meg az alábbi területeken:

- intelligens elektronikai és mechatronikai rendszerek
- környezetbarát energia termelő berendezések
- védelmi- és repülőipar
- orvos technológiaPrint
- különleges gépjárművek
- professzionális nyomtatók
- ipari elektronika

 

Főbb kompetenciáink:

- elektromechanikai fejlesztés
- gyártástechnológiák kidolgozása
- szerszám- és célberendezés gyártás
- kábelkonfekcionálás
- fröccsöntés
- fémgőzölés

25 év szakmai tapasztalata, a kor újabb és újabb kihívásaira adott válaszok alapozzák meg azt a tudást, mellyel teljes körű szolgáltatást biztosítunk: kezdeti koncepció meghatározása, tervezés, fejlesztés, mintagyártás, késztermék gyártása

- ISO 9001:2008
- EN 9100:2009
- ISO 14001:2004
- UL Cert. E341577   tanúsítással.

Célunk, hogy meghaladjuk partnereink elvárásait. Képesek vagyunk körvonalazódott elképzelések rugalmas megvalósítására együtt gondolkodva, fejlesztve megrendelőnkkel.
Ez esetben gyártva fejlesztés valósul meg a vállalatnál, hiszen a vevői elvárásokon túl más nem áll rendelkezésre, mint a Macher tudása, technikai felkészültsége.

Hosszú távú üzleti kapcsolatainkat beszállítói lánc kiépítésével és működtetésével erősítjük. Ez a tudásszint teszi lehetővé nagy hozzáadott értéket képviselő termékek, komplex rendszerek beszállítását közvetlen végfelhasználók részére.

A speciális, egyedi igények teljesítését a szükséges szerszámok, gyártó eszközök megtervezésével és elkészítésével valamint saját gyártású ellenőrző berendezésekkel is támogatjuk.

A gazdasági folyamatokhoz történő folyamatos alkalmazkodás, gyors reagálás eredményeként végrehajtott termék-, eljárás- és szervezeti innovációk teszik lehetővé új iparágak igényeinek gyors és hatékony kiszolgálását. Évente több száz új terméket vezetünk be.

A gyártás költséghatékonyságát biztosítják saját fejlesztéseink, a gyártási folyamatok során végig jelen lévő innovatív szemlélet, a gyártási folyamatok optimalizálása, a legújabb technológiák, legmodernebb gépek alkalmazása.
Mindez magas minőségi szintű vevőkiszolgálással hosszú távon biztosítja a Macher versenyképességét.

A legkorszerűbb gépek, technológiák rendelkezésre állását, munkavállalóink rendszeres képzését sikeres pályázataink is segítik.

Diverzifikált piacunk likviditást, stabil működést, eredményes gazdálkodást biztosít.

Legnagyobb export piacunk a skandináv térség. A skandináv országok gazdaságai versenyképesek, erősen specializáltak, ahol a fejlődés motorjai az innováció, a tudás, a folyamatos társadalmi-gazdasági átalakulás.

Főbb export piacok: Dánia, Németország, Franciaország, Svájc, Finnország, Ausztria.

Üzleti kiválóságunkért két alkalommal is „Nemzeti Minőségi Díj” elismerésben részesültünk.

Tevékenységünket Székesfehérváron, a Sóstó Ipari Parkban végezzük. 2000 m2 alapterületű gyártócsarnokunkat zöldmezős beruházással 3 ütemben hoztuk létre.